Trieu l'idioma en que voleu veure aquest bloc.

Nou impuls al passeig Llavaneres-Mataró.

divendres, 7 de maig del 2010

Els ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres i Mataró s’han reunit per desencallar el projecte de construcció d’un passeig marítim que uneixi els dos municipis.


Foto: Aj. Llavaneres

La reunió s’ha celebrat aquesta setmana entre l’alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera (CiU), acompanyat per la regidora d’Urbanisme del municipi, Sandra Carreras, amb el regidor d’Urbanisme de Mataró, Ramon Bassas (PSC), i la coordinadora de l’Àrea de Serveis Territorials de la ciutat, Angelina Català.

Des del consistori llavanerenc apunten que una primera opció seria tornar a demanar el suport del Ministeri de Medi Ambient, a qui ja es va sol·licitar l’any 2008 la redacció d’un projecte tècnic. En cas que no s’aconseguís inversió estatal, la previsió seria que els serveis tècnics dels dos consistoris redactessin el document. Actualment, entre Llavaneres i Mataró existeix un camí de sorra estret que no convida al passeig. Aquest serà el primer pas de la gestió conjunta que els dos municipis posen ja en marxa per tal de reclamar finançament i suport a la Generalitat de Catalunya i al govern central.

Cinc Sènies

A més, la reunió també va servir per posar sobre la taula el futur de les Cinc Sènies. Es tracta d’una zona agrícola de gran valor natural i paisatgístic de Mataró, que també ocupa una part del terme municipal de Sant Andreu de Llavaneres. En aquest sentit, els dos ajuntaments pactaran tirar endavant el mateix tipus de planificació urbanística i l’àmbit de protecció a les Cinc Sènies.

Notícia extreta de Diarimaresme.


Incidències Rodalies

Rodalies la linea R1 Molins de Rei - Mataró - Maçanet.

Rodalies la linea R2 Sant Vicenç/Aeroport - Granollers-Maçanet.

Rodalies la linea R3 L'Hospitalet - Vic - Puigcerdà.

Rodalies la linea R4 Sant Vicenç - Martorell - Barcelona - Manresa.

Rodalies la linea R7 L'Hospitalet - Cerdanyola Universitat - Martorell.

FGC METRO VALLÈS S1, S2, S5, S55, L6 i L7.

FGC LLOBREGAT ANOIA R5, R6, S33, S4 S8 i L8.