Trieu l'idioma en que voleu veure aquest bloc.

Divendres, nova jornada de vaga a Renfe.

dijous, 27 de maig del 2010

Divendres, nova jornada de vaga a Renfe

Foto: Diari Maresme

Els sindicats Comissions Obreres (CCOO) i Confederació General de Treballadors (CGT) han convocat una nova jornada de vaga a Renfe pel proper divendres 28 de maig. Aquesta aturada afectarà a nivell estatal als serveis de Rodalies, AVE i Mitja i Llarga Distància.

Segons fonts de l’empresa, aquesta convocatòria es produeix “malgrat l’acord per al desenvolupament professional signat pel Comitè General d’Empresa, en el que estan integrats ambdós sindicats i Renfe Operadora”.

El passat 29 d’abril, CCOO i CGT van fer una concentració conjunta davant el Ministeri de Foment per a que els signants del Desenvolupament Professional obrissin la taula de negociació “per a recollir les reivindicacions dels treballadors i treballadores“, un fet que no s’ha produït. Segons els sindicants convocants, es tracta d’un acord “nefast” i un “atropellament” de Renfe “contra les condicions laborals” del col·lectiu.

Serveis essencials

Els serveis essencials per als trens de Rodalies de Catalunya a Barcelona variaran en funció del seu horari. En els períodes de major demanda, és a dir, entre les 06.00 i les 09.30 hores i entre les 17.00 i les 20.30 hores, seran del 66%. Durant la resta de la jornada serà del 33%. de la web http://diarimaresme.com/

Incidències Rodalies

Rodalies la linea R1 Molins de Rei - Mataró - Maçanet.

Rodalies la linea R2 Sant Vicenç/Aeroport - Granollers-Maçanet.

Rodalies la linea R3 L'Hospitalet - Vic - Puigcerdà.

Rodalies la linea R4 Sant Vicenç - Martorell - Barcelona - Manresa.

Rodalies la linea R7 L'Hospitalet - Cerdanyola Universitat - Martorell.

FGC METRO VALLÈS S1, S2, S5, S55, L6 i L7.

FGC LLOBREGAT ANOIA R5, R6, S33, S4 S8 i L8.