Trieu l'idioma en que voleu veure aquest bloc.

Més trens durant la revetlla de Sant Joan.

dimecres, 23 de juny del 2010

Rodalies de Catalunya oferirà 7.000 places addicionals als trens que enllacen Barcelona amb el Garraf i el Maresme

Els dies 23 i 24 de juny, Rodalies de Catalunya incrementarà la seva oferta de transport amb 7.000 places addicionals, amb motiu de la revetlla de Sant Joan. El dimecres per la nit i el dijous pel matí es reforçarà la capacitat habitual dels trens que enllacen Barcelona amb les poblacions costeres del Garraf i Maresme/Costa Brava i s'ha previst la circulació de quatre trens especials.

La línia R2 sud (Sant Vicenç de Calders- Estació de França per Vilanova i la Geltrú) és la que registra tradicionalment una major demanda en aquesta festivitat i la que comptarà amb majors reforços. Per a atendre l' increment de viatgers s'ha programat la circulació de tres trens especials, un el dimecres que sortirà de l'Estació de França a les 23.42 hores amb destinació Vilanova i dos serveis especials el dijous que iniciaran el seu recorregut a Vilanova (5.15h) i Sant Vicenç de Calders (5.30h).

A més, es duplicarà la capacitat dels trens el dimecres per la nit, a partir de les 20.00h, als serveis direcció Vilanova i Sant Vicenç de Calders, i el dijous a primera hora del matí als trens amb direcció Barcelona.

D'altra banda, el servei de rodalia també incrementarà la oferta de transport dels trens de la línia R1 (Molins de Rei - Maçanet-Maçanes per Mataró) la nit de la revetlla amb la duplicació de places del tren Molins de Rei (22.51h) - Mataró (23.56h) i un servei especial amb parada a totes les estacions des de L'Hospitalet del Llobregat (23.40h) a Mataró (00.29h) la nit de dimecres.

Per a més informació els clients es poden adreçar als telèfons 902 41 00 41 i 902 320 320.

Incidències Rodalies

Rodalies la linea R1 Molins de Rei - Mataró - Maçanet.

Rodalies la linea R2 Sant Vicenç/Aeroport - Granollers-Maçanet.

Rodalies la linea R3 L'Hospitalet - Vic - Puigcerdà.

Rodalies la linea R4 Sant Vicenç - Martorell - Barcelona - Manresa.

Rodalies la linea R7 L'Hospitalet - Cerdanyola Universitat - Martorell.

FGC METRO VALLÈS S1, S2, S5, S55, L6 i L7.

FGC LLOBREGAT ANOIA R5, R6, S33, S4 S8 i L8.